Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Jégkorszak 3

2009.07.22. 14:47 :: MathiaZking

"Szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót haragosaitokkal."

Miért is néztem a meg ezt a szart filmet? /Leeroy már ellőtte, tudom, tudom./
Gondolhatjátok hogy nem önsántamból. Hát persze hogy nem. Leeroy röhögve modnta hogy nézzük már meg, mert hallotta, hogy milyen szar, és kéne valami amit szidhatunk a blogon. Én meg beleegyeztem, és titkon reméltem, hogy az élvezhető 1 rész színmvonalát sikerül megütniük, lássuk hogy sikerült e...
 

"Nevetés közben is fáj a szív; és végre az öröm fordul szomorúságra."

A film legnagyobb hátránya az, ami egy animációs filmnél elvárható lenne, hogy olyan pocsék humora van mint egy kupac... kukacnak. De tényleg. HA a melettem ülő  kb 5 éves kisköcsög (aki még "élvezetesebbé" tette  a filmet, de erről majd Leeroy ír) is alig-alig röhög a poénokon az már gáz. (Megjegyzem ez a kisköcsög még azon is röhögött ami nem poén volt... :S) A történet, aminek semmi értelme nincs, és lopott, (nem lehet parodizálásnak nevezni, csak lopásnak) unalmas és klisés. Fujj.
 

"Minden rossznak gyökere a pénz szerelme: mely után sóvárogván némelyek eltévelyedtek a hittől, és magokat általszegezték sok fájdalommal."

Hát igen. Ez a film is csak egy szokásos rókabőr-nyúzás. (pl. shrek 3) Vannak persze poénok, sok, de mint mondtam, a legtöbb vagy már volt az előző filmekben, vagy máshonann lopták, vagy rossz.:( A lopás/másolás a film teljes egészére igaz, a történetre, a szereplőkre, de még a látványra. is. Apropó, látvány. 3D-ben láttuk a filmet, és megérte? hahaha! A Véres Valentin 3D után elekzdtem imádni a 3D-s filmeket, de amennyira az jó volt leglább anyira volt rossz ez. Esküszöm, a 3D-t legjobban a hulló hópihe használja ki a film végén. És amúgy is: a film alig használja a 3D-t. És amikor használja, akkor is csak szerényen teszi.
 

"Ha elfog is benneteket az indulat, ne vétkezzetek. A nap ne nyugodjék le haragotok fölött."

Lássuk a film felépítését. Sid, ő itt az idegesítő karakter, (=Szamár a Shrekből, és bár szamár jobb, nekem bejött Sid is.) Manny, és Ellie, a két mamut, akik épp a porontyukra várnak, Diego a kardfogú tigris pedig vadságát próbálja visszanyerni, Crash és Eddie pedig szintén az idegesítő idióta vonalat követik, de Sidnél rosszaban teszik ezt, sajnos. A motkány még mindidg üt, sőt. Most több jelenetet kapott, ami ugye érthető, hisz ő a kedvenc karakter, és kapot maga mellé egy bombázót, a motkányok Megan Foxát. (Félreértés elkerülése végett: a motkánylánynak köze sincs Megan Foximoxihoz, csak hasonlatként használtam) Sajnos a  legtöbb motkányos jelenetet belepakolták a trailerekebe, úgyhogy ne nézzetek sokat belőlük. Kapunk egy új szereplőt is: A félbolond, félszemű félheréjű dzsungelharcos menyétet Buckot, akiről többet nem mondanék, hisz ő is egy pozitív pontja a filmnek, csupa látni kell poénnal. Az egész film abból áll, hogy az elrabolt Sidet megpróálják visszaszerezni. SPOILERUgyanis Sid dinótojásoakt lopott hogy felenvelje őklet, és a dinóanyukának ez nem tetszett.SPOILER 

"Mindent elviselek abban ami erőt ad."

Na szóval összegzés: A poén alapból eléggé fa (annyira nem mint az Éjszaka a múzeumban 2-ben) ,de néhol voltak igenis jó poénok. A story az olyan mintha ,,A béka segge alól rángatták volna ki" ,tipikus folytatás ,tehát kaki.(jó annyira nem szar mint a Transformers 2-ben) Hang ,zene semmi extra ,látvány viszonylag jó ,animáció meg nagyon jó (ha attól eltekintünk ,hogy nem használja ki a 3D-t ,de nem fogunk :D ).

     Story:60%   Animáció: 70%  Hang/zene:70%  Látvány: 70%
Összesen:67%
- Mathiaz ,Leeroy

rendező: Carlos Saldanha
zeneszerző: John Powell
producer: John C. DonkinLori Forte

szereplő(k): 
Ray Romano (Manny hangja)
Queen Latifah (Ellie hangja)
John Leguizamo (Sid hangja)
Denis Leary (Diego hangja)
Simon Pegg (Buck hangja)
Seann William Scott (Crash hangja)
Josh Peck (Eddie hangja)
Chris Wedge (Scrat hangja)

szinkronhang: 
Geszti Péter
Szabó Sipos Barnabás
Berzsenyi Zoltán
Bognár Gyöngyvér

+ BÓNUSZ TESZT! byyyyyyyy Leeroy!

A mozi közönség fajai:

1.Paragrafus/1

A Kovács Pistike(KP)

A KP egy jellegzetes faja a mozi közönségnek ,bár nem túl gyakori. Általában 5-8 éves korban szokott megjelenni a moziban.
MEGJELENÉS
Mivel fiatal ezért alacsony ,általában egy anyukával ,vagy óvodás csoportal jelenik meg a moziban.Öltözete: rövid nadrág ,és egy Walt Disney-s póló.

HUMOR
Erről ismeretes a KP.Az egyik legidegesítőbb mozi néző. A humora ugyanis háááát... túlontúl fogékony mindenre ,és ezért a szar kis képi poénokon ,mint a ,,jaj de vicces ,elesett a tigris" is visítva röhög ,és ezért elég idegesítő ,de általában a film közepén egy pedagógus ,látva a sok gonosz szemet ,leálítja.

TÁRSADALOM
A moziban mindenki rühelli ,mivel eléggé rontja az élményt ,a szülőnek se jó ,hogy ott ven mert rengeteg mozinézőtől kell megvédeni a fiát.

ÖSSZEGZÉS
Élmény romboló ,kretén ,szar humorú ,kis fasz gyermek.

HUMOR:10%   MEGJELENÉS:30% TÁRSADALOM:20% ÖSSZESEN:20% magyarul: semmi keresni valója nincs a moziban.
-Leeroy

Ui.: A tesztett nem kell komolyan venni ,minden Kovács Pistától elnézést kérek ,aki magára ismer ne járjon moziba. :D

 

A fenti értékelést nézd!!!!!!!: (0/5)
Értékeld te is!: (1,7/5)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr91251524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bizmut005 2009.07.31. 19:11:02

Jó ez a társadalom értékelés...hozzá tenném hoogy a szülőnek azért sem jó ott lenni mert alabból nme érdekli a film...

mhatiaZking nek:
Ki vagyok ? Ha Kegyetlen vagyok az arcom fekete és fehér és nem élem meg az öreg kort...(mert hamarrabb kicsinálnak)

Bizmut005 2009.08.01. 09:12:07

Ja és leeroy nem kötözködésből mondom de ha mélyen magunkba nézünk akko mindanyian ovis korunkban KP-k voltunk ...csak nem enyire mert akkor még minőségi animációs rajzfilmek voltak:
Jégkorszak 1
Szörny RT
stb...
és az a baj hogy az animációs rajzfilmek egyre jobban lebutulnak és egyre több a lopás és a ,,A tigris elesett! HEHEHE!'' poén és emiatt ennek a korosztájnak is egyre ,,fogékonyabb a humorérzéke" hisz nem látnak jo poénokat csak ien ˇ˛°}{&#*&{*°˘~...-okat és emiatt igazábol már nincs is kereslet az igazán jo minőségi animációs rajzfilmekre és emiatt ez a mozi fajta egyre inkább elsilányul...Bár a Wall-e valóságos fellendülés volt....A Monsters vs aliens -el egyetemben...

MathiaZking 2009.08.01. 10:16:45

Wall-e, nyamm! Még midnig a rubik-kockát nézegető wall-e a háttéképem. IStenem de imédtam, éls enmrég leadta a HBO szóval msot örülök:) Szerintem Rorschach, de ha nincs igazam megb*szatok veled egy lovat:D:D:D

Bizmut005 2009.08.01. 14:10:34

Mármint kecskét: keecske!kecske!kecske!..XD
Igen rorschach ja igen én is a HBO- n nézem most moziban nem láttam...Alig várom hogy a Watchmen-t is tolják HBO-n
Leeroy-al mi van????
Én nyaraltam de most már végig itt leszek...
süti beállítások módosítása