Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Játékos nemfilm bejegyzés

2009.08.03. 13:24 :: MathiaZking

Sziasztok,
Íégrem, nem sokára jelentkezünk filems bejegyzéssel is, de hogy írjak valami szorakoztató és egyben infromatívjellegűt had álljon itt két játéktesz! (Egy jtáék itt, másik jték kicsit később egy másik posztban) Tudom, nem a bloghoz illik, az OFFTOPIC tökéletes példája, de írási kényszerem van.:D
Tehát az első játék (Aminek filmváltozatát nemsokára tesztelni is fogom):

X-Men Origins: Wolverine

A játék a nem is olyan régen mozikba került X-Men Origins: Wolverine filmből készült, és típusát tekintve egy jó kis kaszabolós akciójáték szerepjátékos, gyűjtögetős fejlődős elemekkel.


Grafika

A grafika szép, jó nézni, a szereplők és a kombók jól ki vannak dolgozva, és az a látvány, amikor a szerplőnkből darabok szakadnak ki, egyszerűen fenomenális! (Utálom ezt a szót, nem tudom miért:D)  Egyedül a a hátterekbe és a területekbe lehet itt-ott belekötni, de azok sem rondák, szépek és designosak, csak éppen picit kevesebb pixellel lettek megáldva, mint amennyi kelett volna.
 
Történet/Hangulat

A történet pontosan az, amit a filmben láttunk, tehát nem egy nagy durranás, de élvezetes és végülis részletes is. Ezzel semmi gond nincs, és arra direkt jó, hogy a játék játszatja magát, de nagyon. A hangulatól annyit, hogy az emebr képes nagyon beleélni magát, és tipikusan előjön az a bizonyos "csak még egy pálya" érzés, amit nagyon, de nagyonkevés jtáék tud elérni. Arról nem is szólva, hogy sok gyűjthető fejlesztés van, (Van ami életet ad, van amitől erősebbek leszünk) amitől újra és újra járunk pályákat, hátha akkor több feelsztést, és több figurát találunk meg. Igen, figurát. Ezek a figurák a különböző kinézetű Farkasok/Rozsomákok, (Nemtudom ki hogy szereti, ezért leírom mindekttőt.) melyekből ha összegyűlik az adott mennyiség, (2 vagy 3) le kell őket harcban győznünk, és főhősünk kinézetét atválthatjuk arra. (SPOILER Tehát ha valaki jobban szereti pl. a "klasszikus " sárgaruhás Rozsomákot, annak is van boldogsága a játékban:D SPOILER) 


Hangok:

A hangokkal sincs semmi gond, a főhős ordít amikor ordítania kell, a katonák hörögnek, amikor levágjuk a karjukat egy szép kis kombóval (:D) , de ez sem kiemelkedő, csak szimplán jó, igényes.  A zenét nem említeném meg, mert bár szerintem nem lett annyira jó, de ez sokkal inkább ízlés krédése. (jó,egy teszt midnen betűj egy saját vélemény, de azene szerintem oylan, hogy azt étrtékelni nem lehet)

Tehát összeségében egy jó játékot kapunk, ami filmadaptációhoz képest meglepő, és nagyon belekötni se lehet sehol (bár az irányítás Pc-n egy kicsit nehézkes) de az élmény amidnenért kárpótol. (Igen, tudom hogy nincs külön játékélény része a cikknek, ez az egész cikkből kellene hogy lejöjjön, de ez meg már rajtam múlik!)

Grafika: 8.5/10
Hangulat: 9/10
Hangok: 8/10
Játékélmény:9/10

Összeségében: 9/10
Remek játék!

Szólj hozzá!

Címkék: nem film farkas rozsomák wolverine origins x men

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr981285952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása