Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Transformers 2: Revenge Of The Fallen

2009.07.10. 16:35 :: Leeroy

Hallelujah!

Hállelúja! -mondom. És, hogy miért? Mert megláttam a fenti videót, jön a Transformers 2! A látványilag zseniális 1. rész után a trailer azt súgja ,hogy a film ilyen téren minimum olyan jó lesz mint az 1. rész.Ki is csodálkozna? Hiszen a filmet a látványzseni Michael Bay rendezte, ismét.

Keine Lust

Semmi kedvem, semmi kedvem fikázni a filmet, de essünk túl a rossz dolgokon.

  1. A színészi alakítás ,,esetenként", hááááááát... SZAR. Ez az egy dolog ami igazán rossz a filmben.
  2. Sztori: Alapból nem rossz, de igen, ilyen tipikus folytatás. Néhol elég gagyi, főleg az zavar, hogy a film vége felé gyorsan le lett rendezve minden probléma.
  3. A humor néha fa, de a jó poénok kárpótolják.
  4. ---SPIOLER--- A szexi csajnak öltözött álca kicsit magas volt.---SPOILER---

 

 Feuer Frei!

Tüzet nyiss! Dirr-durr, csitt-csatt, és BUMM! Nagyából ez megy a csodálatos 2,5 óra alatt, és ez az amiért a film készült, és ezért értékelem 80%-ra. A moziban két arc kifejezést látsz az embereken: vagy kapaszkodnak a karfába, és tátva marad a szájuk a **** ***** **** ****-ul jó látványtól ,vagy pedig röhögnek. Michael Bay megint megmutatta, hogy a látványban ő a legjobb. Sőt! Most rengeteg lehengerlőn menő kivégzés is van a filmben.

Adios

Végszóként: Igaz, hogy szar az alakítás, és a story sem 100as, de nem ezért nézi meg az ember a filmet, hanem a látványért. Aki leszarozza annak meg be kéne szólni vmi jó Cartmanszerűt. Remek látvány, kikacsintások az eredeti Transformers univerzumra, jó csajok :D, és akkor a hangot nem is említettem. (Itt a zenére is gondolok.)

-Leeroy

rendező: Michael Bay
forgatókönyvíró: Ehren KrugerAlex KurtzmanRoberto Orci
zeneszerző: Steve Jablonsky
operatőr: Ben Seresin
producer: Ian BryceTom DeSantoLorenzo di BonaventuraDon Murphy
vágó: Roger Barton

szereplő(k): 
Shia LaBeouf (Sam Witwicky)
Peter Cullen (Optimus Prime hangja)
Hugo Weaving (Megatron hangja)
Megan Fox (Mikaela Banes)
Josh Duhamel (Lennox kapitány)
John Turturro (Simmons ügynök / Jetfire hangja)
Isabel Lucas (Alice)
Rainn Wilson (Professzor)

           Látvány: 100%    Zene/Hang:90%    Story:75%       Alakítás:55%    ÖSSZESEN:80%

 Saját vélemény:

 

 

MathiaZ: SPOILERCSITCSATTDIRRDURRPIFFPAFFDUDUDUDUSPOILER. Izé... Bár az előző spoilert nyugodtan elolvashatja midnenki, semmi nem lesz benen a történetről, csakhát de... Ugyanis, a történet az 0. konkrétan. Unalmas, kiszámítható és sablonos is, csak az a baj, hogy ezeket a sablonokat még szarul is használták. A színészekről  elég annyit mondani, hogy a színészi játékuk vetekszik a sztori minőségével... (Egyetlen pozitívum Megan Fox, bár ő se az alakítás miatt) de több helyen nem is tudnék, és nem is akarok belekötni a filmbe. Azt gondolná az ember, hogy jó sztori és jó szereplők nélkül nincs jó film. És talán emiatt nem tetszett sok embernek a film. De szerintem aki beül egy olyan filmre, ahol FÖLDÖNKÍVÜLI, ATÓVÁ VÁLTÓZÓ ROBOTOK gyilkolják egymást, az ne várjon sztorit:) Na, akkor a pozitívumok: Hang és zene: Ha a magyar szinkront nem nézzük (Ami bár nem volt olyan botrányos, mint az 1. részben, de jó se volt) akkor remek hagokat hallunk a szinészek, és főleg a robotok szájából. A zenék remekek, egy cdt töltöttek meg jobbnál jobb zenékkel. A poénokat imádtam, pedig nejók. SPOILERharcosamaznisntennőSPOILER LÁTVÁNY!!!!! Látvááááááááááány! Gyönyörű, részletgazdag, hibátlan látvány, mestermű. Michael Bay az Isten...:D
Összegezve: Megéri megnézni egy olyan filmet, ahol nincs sztori, csak látvány? Igen. IGEN! IGEEEN! Zseniális akciófilm, mely reálisan 50%-nál nem érdemelne többet, de én annyira imádtam, hogy 70% -ot adnék neki. Megéri megnézni, imádni fogja az, akit jobban érdekkel a csaittcsattdirrdurr mint történeti és szinészi remekelés.
Autobots, rollout!
MathiaZ

 

Bizmut: Igazából Leeroy mindent elmondott a filmről, amit kellet. Ám én még egyszer szeretném azt kihangsúlyozni, hogy lehet, hogy az egyhez képest minden szempontból javított ám a története még így sem haladja meg a 40-et. Emellett hemzseg a film,, lehetetlen jelenet"-ektől ám ezt persze bőven kompenzálja a látvány. Hiszen ki tudna azon elmélkedni, hogy - ,,Ez mg hogy lehetséges?!" -miközben két és félórán átnézheti azt amint robotok egymás legkülönbözőbb alkatrészeit, tépik ki egymásból... De összegezve jó film volt. Azért hogy is van, az hogy egy max 3 tonnás kocsiból egy háztömbnyi tíz tonnás szuper robot lesz?                          Kiberkulcs feltöltés! 

  ~Bizmut

 

A fenti értékelést nézd!!!!!!!: (0/5)
Értékeld te is!: (4,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: film fox robot michael bang transformers bay bumm bosszu mega revenge fallen durr megan bukott dirr csatt

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr151238962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása