Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Éjszaka a múzeumban 2

2009.07.16. 12:00 :: Leeroy

Az első éjszaka

Miért is néztem meg ezt a szart ,khmm filmet? Ja igen! Hát persze! Az öcsém miatt! Láttam az 1. részt ,jó volt viszonylag ,azon lehetet nevetni.De mi a helyzett itt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza térés a múzeumba

Ha az ember megnéz egy folytatást akkor rögtön előitéletei vannak ,főleg ha egy olyan filmről van szó aminek az első része sem volt olyan egetrengetően jó.Én is így voltam ezzel ,és sajnos amit sejtettem az be is jött.A helyzet: az öcsém szülinapja miatt néztük ,meg ezen a vetítésen ott volt még mellé egy csomó ovis ,és alig volt popcorn-om.Igéretes kezdetek ,de ez nem a film hibája.Alap sztori: a múzeumból mindent átvisznek egy másik múzeumba ,és az ultra-feltámasztó kő ott marad.De a kedvenc kis CENZúRA-fasz-CENZÚRA VÉGE majmunk elcseni ,úgy ,hogy ki**szott nagy muzeumban mindenki feléled és egy csomó új lényt megismerhetünk.Természetesen a főhős elindul ,hogy vissza vigye a kiállítást az eredeti múzeumba.Ennyi röviden.

,,Nem szoknya!Tunika!"

Ilyen ,és ehez hasonló extrém faviccek vannak.Itt is van hiper-favicc a Darth Vaderrel ,van mátrix-os jelenet ,TIPIKUS AMCSI HUMOR.Csak a szarabb verzió.Az egész vetités alatt a legvicesebb az volt amikor az egyik szoknyás szóviccnél mindenki kussba volt ,annyira fa volt ,és csak egy ovis röhögöt önfeledten:,,HAHAHA SZOKNYA!ÉRTED?" A film után már csak a szoknya szó hallatán is rosszul voltam. Egy-két szóval a humor:nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon FA.

Az élőholt hadsereg ,vagy mi a szösz

Story: Ugyanúgy mint a Transformers 2-ben: Tipikus folytatás ,sok hiba ,gyors lezárás.(SPOILER a Lincoln szobor pár sec alatt elüldözi a rettegett élőholt hadsereget SPOILER VÉG) A látvány ,nem rossz ,nem is nagyon jó ,semmi extra.Pont mint az első részben.Alakítás úgy szintén nem rossz ,sőt jó ,de nem olyan ultra-szuper.Szivem szerint a humort is értékelném ,jószívvel lenne 50% ,majd meglátom.

HAPPY END!Csak nem nekem...

Összeségében egy átlagos amcsi film ,csak még szarabb humor.Vigyázat CSAK 12 ÉVEN ALULIAKNAK!DE TÉNYLEG!Átlagos látvány ,átlagos sztori ,vmivel jobb alakítás ,és humor az 0.A filmet csak azért értékelem 75%-ra mert annyira átlagos ,és a humort általában nem szokták nagyon beleszámítani az értékelésbe ,és főleg mert ez a film gyerekeknek készült ,és nem nekem ,Leeroynak.

 

            Látvány:75%     Hang/Zene:70%     Story:75%     Alakítás:80%

 ÖSSZESEN:75%

 rendező: Shawn Levy
forgatókönyvíró: Robert Ben Garant, Thomas Lennon
operatőr: John Schwartzman
zene: Alan Silvestri
producer: Michael Barnathan, Chris Columbus, Shawn Levy
vágó: Dean Zimmerman, Don Zimmerman

szereplő(k):
Ben Stiller (Larry Daley)
Owen Wilson (Jedediah)
Amy Adams (Amelia Earhart)
Robin Williams (Teddy Roosevelt)
Steve Coogan (Octavius)
Hank Azaria (Kah Mun Rah)
Dick Van Dyke (Cecil)
Eugene Levy (Einstein)
Christopher Guest (Ivan)

 

 

 

A fenti értékelést nézd!!!!!!!: (0/5)
Értékeld te is!: (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: humor fa majom rossz ejszaka muzeum 75

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr281244335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása