Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Monk- A flúgos nyomozó

2009.08.24. 11:34 :: Bizmut005

Mi is ez?

Hát ez kérem szépen egy krimi sorozat , ám egyben vígjáték is. Röviden:

Mr.Monk (akinek rengeteg fóbiája van) rendőrségi tanácsadó. És a sorozat e különös nyomozó eseteit nyomozásait mondja el. Persze Monk nincs egyedül hisz segít neki Natalie, Stottelmeyer százados és Rendi Disher.

 

Íme a blog első sorozata. Mivel sorozatról van szó röviden bemutatnám a szerplőket:

Adrien Monk

Ő lenne a sorozat fő hőse. A rendőrségnél volt gyilkossági nyomozó de aztán Trudi Monk a felesége egy autó  bomba áldozata lesz. Ekkor Adrient is leszerelik mivel phszihikailag nem megfelelő. Monk innentől magán nyomozó lesz és emellett a rendőrségi tanácsadó, közben megszállotként dolgozik felesége halálának megolldásán. Monk egyszerre zseniális és flúgos, míg egy bűnügyet rendhagyóan old meg, mivel a helyszineken olyat is észere vesz amit más nem. Közben fél a magasságtól ,a baktérjumoktól/betegségtől kosztól, pókoktól (és minden állatól) a meztelenségtől és a tejtől, igen a tejtől. Emellett még vagy 300 dologtól. Emellett igencsak rendmániás betegessen. És sok hasonló kényszere van. Ettől függetlenül kedves és szórakkoztó figura     

Stottelmeyer Száza

A gyilkossági csoport méltosságteljes főnöke. Van egy fia és elvált a nejétől. Mindig leinti Rendit ha valami marhaságot vesz a fejébe de azért teljessen nem tudja Rendit  észhez téríteni.Monk barátja és mindenben segíti őt. Ám nincsenek kötélből az idegei és Monk is az őrületbe kergeti.

 Rendi Disher (őrmester)

Stottelmeyer lojális beosztottja. Egy igazi béna rendőr. Olykor, mindig az őrületbe kergeti a századost. Szeret zenélni és szokott is de ,hogy hogy :P! Mindig előáll valami hülyeséggel ami a századost igencsak idegesíti ám ezekkel a baromságaival néha még meg is menti a helyzetet.

 

Natalie Tigeer

 Monk segédje. Ezt ne úgy értsétek mint a társa hanem inkább ilyen titkárnó házvezetőnő ápolónő stb... Van egy lánya Julie. Kedveli Mr.Monkot és Monk is őt. Sőt olykor még a nyomozásban is tud segíteni.

 

 

 ,,Elmondom mi történt."

 

Egy réssz mindig úgy kezdőidik hogy látjouk a gyilkosságot , de azt nem hogy ki a gyilkos. Aztán Monk elkezd nyomozni és közben Rendi a fejébe vesz valami marhaságot. Közben elsütnek néhány poént melyek nagyrésze elég jó, de azért nem szenzációs. és a végén elhangzik a feljebb látható mondat: ,,Elmondom mi történt."

 

Jó, jó de elég ez?

 

A válasz pedig az hogy igen. Tökéletessen ki tölti a műsoridőt. Legtöbb sorozatban van vannak gyengébb és erősebb részek, de itt még a gyengébb részek is jók:)  .És jó szívvel ajánlom mindenkinek és ha valakinek megtetszik a kritika alapján, jelenleg is adják bizonyos csatornákon.

 

Story:89   Látvány:85  Hang:75  Alakítás:92  ÖSSZESSEN:  95

A fenti értékelést nézd!!!!!!!: (0/5)
Értékeld te is!: (4,5/5)

6 komment

Címkék: sorozat krimi poén monk vígjáték adrien trudi

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr391331111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bizmut005 2009.08.24. 19:24:48

imáodm ezt a sorzatot

Leeroy · http://moziarcok.blog.hu/ 2009.08.27. 15:33:12

Én is szeretem de 95% kicsit sok :S

MathiaZking 2009.08.29. 09:47:17

Én is szeretem (nem nagyin, max iylen 75% szinten:D), de van velee egy NAGYON nagy problémám, amit most leírok. Én mint krimimániás (már kigyógyultam:D:D) olvastam (és láttan) Hercule Poirot történeteket. Aki szintén egy ilyen fóbiás, sok furcsa tulajdonsággal rendelekző karakter, csak éppen őt már 1920ban kitalálták. rengeteg hasonlóság felfedezhető a columbo cimű sorozattal, ott is 'flúgos' a nyomozó, de ami legfontosabb, a két sorozat felépítése nagyon hasonló, pedig columbo karaktere 1968-as. Azonkívül, kriminek szeritnem gyenge, és poénosnak meg sablonos. ha ezt olvasod, akkor elolvastad a hozzászólásomat, amiért köszi, mert elég hosszú lett.

Bizmut005 2009.08.29. 12:51:38

@MathiaZking: Ok. igazad lehet ... én nem ismertem ezeket a könyveket.. és lehet hogy neked sablon de a legtöbb embernek nem ...

MathiaZking 2009.08.29. 19:10:06

@Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én is szeretem, de 95% szeritnem is egy icipict sok (úgy h egyik érték semé ri el:D) jó, wall-enál megértem, az nekem is A 100, bár valszeg más meg azt nem bírja. ízlés kérdése. maúgy ha tetszett, szerintem vhogy próbálj megnézni columbo rész(eket) mert hasonló és szórakoztató az is. (bár elég régi:D)
süti beállítások módosítása