Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Szörnyek az űrlénynek ellen

2009.07.15. 20:18 :: MathiaZking

 

Szörnyek az űrlények ellen

Képek, trailer és egy rövid rendezői kommentár

 

Mi ez?

Ez a film egy amerika animációs film, 2009 első harmadában került mozikba, és viszonylag sikeres volt. [OFFTOPIC] készült is belőle (Mint ahogy minden animációs filmből) egy játék is, ami kivételesen jó lett.[OFFTOPIC] Port.hun  7,7/10 , IMDB.comon 7,0/10 -re áll. Nézzük meg főbb jellemzőit, és hogy szerintem mennyit érdemel.

 

Alaptörténet: 

A szörnyeket, akiktől ugye félnek az emberek, az amerikai kormány fogva tartja, persze ez szupertitkos. A szörnyeket, akik nem mások, mint: BOB, a zselés massza, Csótány professzor, a  szuperokos csótány, Hiányzó Láncsszem, az evolúció hiányzó láncszeme, Rovaroszaurusz, az óriási lárva ( aki engem egy mutáns pocokra emlékeztett:D ) és Susan (Alias Drabália) akkiről rögtön a film elején kiderül hogy hogyan lett az ami. Tehát a börtön rabja, szomorúan tengetik napjaikat, mígnem a bojgót meg nem támadja egy Földönkívüli Lény. SPOILER Akienk a neve Gallaxar és egy klónhadsereggel akarja leigázni a földetSPOILER

A film atmoszférája és felépítése:

A film ugye egy szokásos Dreamworksos animációs film, bár talán a Dreamworkstől nem megszokottan pár nagyobbaknak szóló poén is volt benne. (Persze, az összes ilyen stílusú filmben vannak felnőtteknek szóló poénok, csakhogy azok általában burkoltak szoktak lenni) A film alapjában véve igazi kasszikusokat parodizál, illetve utal rájuk, és az az a rész ami a filmben jól is sikerült. De lássuk inkább az elemzést.

A jó:

Mi is teszett, mi is volt jó a filmben?
A szereplők egytől egyik jól ki voltak dolgozva mind grafikailag, mind személyiségileg. (Bár mégse, de erről majd később) A képi világ szépsége nem csak a karakterekre vonatkozik, mert minden szép és kidolgozott.A poénok egy része jó és eltalált, és a történetbe sem nagyon lehet belekötni. Ráadásul unatkozni nem nagyon lehet a filmen, nincs üresjárat, mindig történik valami.

A rossz:

Mi nem tesztett, mi nem volt jó a filmben?
Mint mondtam, a szereplők személyisége jól ki van dolgozva, de nem leeht azonosulni velük, mert bár tudjuk hogy kik és mifélék, de ezen kívül mégis olyan silány, mert az egész filben Susan lehet csak azonosulni, aki viszont számomra nem volt annyira szimpatikus szereplő. Bár korrekt a történet, semmi extra, pedig ekkora marhaságból (Szigorúan jó értelemben) sokkal többet is ki lehett volna hozni.

És a csúf:

Akkora kár, hogy a film kis banánhéjakon csúszott el, hisz a sztori és a koncepció jó volt, csak nem sikerültolyan jól megvalósítani. Ha nem hibáznak sok apróságban, a híres filmneknek szóló fricskákkal, és az eredeti poénokkal telített film igazi siker lehetne, de sajnos így az átütő siker elmarad, és pár évnél tovább nem fogunk emlékezni rá.

Hang: Átlagos, 70/100
Szereplők: /mivel animációs film, ezért a hangszínészeket nézzük/ meglepően jó, 90/100
Látvány: Szép, de semmi extra, 80/100
Történet: Itt vannak a film igazi gondjai, 60/100
Összbenyomás: Jó film, de néhány apró dolog elrontja, ezért nem kaphat igazánmagas pontot, 75 /100

¤MathiaZ¤

rendező: Conrad Vernon, Rob Letterman
zeneszerző: Henry Jackman
producer: Lisa Stewart
vágó: Joyce Arrastia, Eric Dapkewicz

szereplő(k):
Reese Witherspoon (Susan Murphy hangja)
Seth Rogen (B.O.B. hangja)
Kiefer Sutherland (W.R. Monger hangja)
Paul Rudd (Derek hangja)
Hugh Laurie (Dr. Csótány hangja)
Rainn Wilson (Gallaxhar hangja)
Will Arnett (Hiányzó Láncszem hangja)

SAJÁT VÉLEMÉNYEK:

Leeroy: Egyet értek mindenben MathiaZ-al ,bár szentem kicsit alul lett értékelve ,jó film ,+12 ,ami animációs film terén plusz pont ,remek paródia ,szerintem érdemes megnézni.Midegyik szörny egyedi ,és vicces ,érdemes lesz megvenni a közeledő DVD kiadást ,már csak az angol szinkron miatt is!(Hugh Laurie egy isten! :D )

Bizmut: -Már itt is vagyok-, na mármost, szerintem a film felépítése a következő: Alapvetően olyan poénok töltik ki, amiken az ember max elmosolyodik, ám van pár váratlan remek poén, amit teszem azt 1-2 hónap múlva is, szívesen idéz föl az ember magában. A storyit talán nem kellett volna úgy leértékelni, mert nem százas ugyan de a filmet remekül elviszi. Egyszer bőven megnézhető. A dreamwoks úgy látszik, megpróbálja kijavítani a Shrek 3 néven ismert baklövést.        SPOILER- Az elnök szinti szólója, na az ütött!!! -SPOILER

A fenti értékelést nézd!!!!!!!: (0/5)
Értékeld te is!: (4,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: poén szörnyek animációs ürlények

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr111244409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása