Friss topikok

  • : "2009.10.31." .................. :(((((((((( (2010.07.20. 17:15) Csak úgy....
  • Leeroy: BekonyX: De attól tartok nem kaptam meg :S (2009.09.18. 20:30) Egy lényegtelen poszt
  • Bizmut005: Nem tom mi lessz ebben a rovatban de mivel én is éppen vegetálok úgy gondoltam hogy csatlakozok ..... (2009.08.31. 10:44) Új rovat!
  • MathiaZking: @Bizmut005: KI tudja h a legtöbb emebrnek nem. neked nem nekem igen. semmi gond nincs, mondom, én ... (2009.08.29. 19:10) Monk- A flúgos nyomozó
  • Bizmut005: hi bocs ez nem komment csak valamit megnézek... (2009.08.29. 13:32) G.I.Joe

HTML

Mozi Arcok

1.Van egy tásraság. Ebben a társaságban van 4-5 ember. Ez a 4-5 ember hetente ,2 hetente megnéz egy filmet a moziban. Ebből a 4-5 emberből 3 nagyon unatkozik ,és ezért csinál egy ilyen blogot. És ez 3 ember volnánk mi: Leeroy , Bizmut ,és MathiaZking. 1 Ember írja a fő kritikát ,a többiek meg 1-1 rövidet a filmhez(feltéve ha látták) Az oldalon található írások engedély nélküli közlése 2000000, azaz húszmillió forint bírságot von maga utá. Minden jogot fennt tartunk. És szeretjük a kakaót. nagyon. Rovatok: Film tesz ,Sorozat teszt ,HBO szösszenet LEEROY: leeroys@citromail.hu MATHIAZ:mathiasking@gmail.com BIZMUT:bizmut005@freemail.hu(ideiglenes) Fejlécért köszönet:BekonyX

Utolsó kommentek

Dr. House avagy aki még nem ismerné a legnagyobb arcot.

2009.08.27. 15:23 :: Leeroy

Ismertető

Ki ne ismerné? Egy ideig ez a műsor volt magyarországon a 7. legnézetteb sorozat.
Az esetek, House ,és a többi karakter egyszerűen zseniális ,nem beszélve a humorról ,ami House szivatásain alapul. Én annyira imádom ,hogy bemutatom annak ellenére ,hogy mindenki ismeri.

Szereplők

Dr.  Lisa Cuddy (Lisa Edelstein)

Ő House felettese ,bár House őt se nagyon tiszteli. Sokszor ő tesz keresztbe House-nak ,bár kirugni nem meri ,mert House a legjobb orvos. Volt viszonya House-al ,meg elvileg Wilson-al is.

Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard)

Ő House (elvileg) legjobb barátja ,és munkatársa. House talán őt b*sztatja a legtöbbet. Neki nincsenek beosztotjai ,vmi tumor szakértő vagy mi. Egy ideig együt laktak House-al.
Sokszor ad tanácsot House-nak.

Dr. Eric Foreman (Omar Epps)

Foreman House egyik orvosa akit a bűnözői multja miat vett fel. Egyszer elkapot az egyik betegtől egy halálos betegséget ,de meggyógyult. Ő az aki mindig ellenkezik a szabályokkal. 

Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison)

House 2. orvosa. Őt azért vette fel ,mert (jól néz ki) mindig a nehezebb utat válsztatja.
Viszonya volt Dr. Chase-el. Ha szomorú hírt kell közölni a beteg hozzátartozóival ,akkor a legtöbbször azt ő teszi.

Dr. Robert Chase (Jesse Spencer)

House 3. orvosa ,viszonya volt Cameronnal (hűűűű ,ki gondolta volna?) , azért vette fel House mert emlékezteti az egyik általa nézett orvos sorozat egyik szerplőjére.

Dr. Gregory House (Hugh Laurie)

Ő a negyedik isten ,egy arc. Mindenkivel szívózik ,jó humora van ,gyakran ironizál ,motorozik ,gitározik ,zongorázik ,Vicotin függő ,az egyik lába beteg.
Amúgy meg mindig a legvalószínütlenebb dolgokra gondol ,de mindig igaza van. Alapelve: ,,Minden beteg hazudik."

Tudnivalók

A sorozat humora zseniális. Sokat mosolyog/nevet/röhög rajta az ember. A sztorik jók ,van egy-két bizarr/lehetetlen marhaság ,de amúgy ezzel is minden rendben van. A sztori mindig 2 szálból áll: van az aktuális eset ,és ami éppen az évadban zajlik. (pl.: House leszoktatása a Vicotinról) Magyarországon legutóljára a 4. évadot vetítették ,amit én nem ismerek el ,mert az a legrosszabb évad: új orvosok ,sokkal kevesebb poén ,sokkal több dráma. A zenék jól vannak megválogatva ,az animációk is remekül helyt állnak. Az alakításra se lehet panasz. Remek sorozat.

Hang: 80% Story:95% Alakítás :95% Humor: 100% ÖSSZESEN: 93%

 

Különvélemény:

hmm...Én is kedvelem a dr.Houset de azé a 100 as humor (nem tudtam hogy ilyen is van... de hamár van akkor visszamenőleg is berakom...de nem ez a lényeg) az kicsit sok mármint tényleg vicces de ha azt mondanám hogy ez a legviccessebb sorozat amit eddig láttam, akkor hazudnék. De ezen felül nme bírálom Leeeroy tesztjét. Bár ő kicsit elfogult mert elég kemény dr.H. fan.                                                                      ~Bizmut

A fenti értékelést nézd!!!!!!!: (0/5)
Értékeld te is!: (5/5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moziarcok.blog.hu/api/trackback/id/tr11336612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása